Velkommen til FLUIF MOTION - vi er altid i bevægelse!
FLUIF-Motion
- er stiftet i 1984. Initiativtagere til klubben var Søren Sørensen og Jørgen Frank Rasmussen. Begge bor i Fred- sø-Lødderup-området og det var derfor naturligt, at løbeklubben blev organiseret som en selvstændig del af den lokale idrætsforening, FLUIF. Bogstaverne er en forkortelse af FredsøLødderupelsøUngdoms- og IdrætsForening.
Søren Sørensen har været klubbens formand i 20 år fra stiftelsen i 1984 og til 2004. Fra 2005 til juni 2010 var Bent Pedersen formand. Herefter er det besluttet at aktiviteterne fremover varetages af de nedenfor nævnte udvalg.

Kontingent 2016
Kontingent er for 2016 fastsat til kr. 300 for enkeltmedlemmer og kr. 500 for et familiemedlemsskab.

Kontingent dækker både Løb og Cykling.

Spørgsmål:
Har du gode idéer eller spørgsmål, vil du melde dig ind i klubben eller er der andet, er du meget velkommen til at kontakte udvalgsmedlemmerne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FLUIF MORS | DEGNESTRÆDE 5A, LØDDERUP | 7900 NYKØBING MORS | Tlf.: 97 72 52 54