Book 1:1 samtale
Se adresse

Foreningspolitik

Foreningspolitik

Børneattester:
Folketinget har vedtaget en lov, der siger, at alle idrætsforeninger pr. 1. juli 2005 skal indhente en børneattest på trænere/instruktører/holdledere, som har eller skal have vedvarende kontakt med børn under 15 år. Yderligere oplysninger kan ses på DGI´s hjemmeside: www.dgi.dk

– Alle som er ansat eller tilknyttet FLUIF Mors som træner / instruktører / holdleder efter 1. juli 2005 skal udfylde en samtykkeerklæring, som giver foreningen tilladelse til at indhente en børneattest. Har man haft et længere fravær fra klubben på fx et år skal der indhentes en ny børneattest ved genansættelse.

– Såfremt børneattesten ikke er ren kan vedkommende ikke være ansat eller virke i FLUIF Mors, og vil få besked om årsagen hertil af formanden. Dette forhold vil kun være kendt af formanden.

Ved tvivl eller spørgsmål, ret gerne henvendelse til FLUIF Mors´s formand.

Samværspolitik:
Samværspolitikken er formuleret, så der ikke er tvivl om, hvordan man skal opføre sig overfor hinanden og alle bør vise dette i det daglige foreningsarbejde.

Formålet med samværspolitikken er at tilgodese og beskytte det enkelte barn/den enkelte idrætsudøver mod forskellige former for krænkelser samt for at sikre, at medlemmer og trænere/instruktører kender FLUIF Mors’ politik omkring samvær.
At dyrke idræt i FLUIF Mors’ er forbundet med at opleve og vise følelser, her skal der være plads til både sejrsknus, et klap på skulderen eller en trøstende omfavnelse til det barn, som føler nederlag eller har slået sig.

Samværsspilleregler:
· Man er bevidst om, at man er rollemodel overfor børnene
· Man taler ordentligt til hinanden – ingen sjofle tilråb eller kommentarer om hinandens kroppe
· Kropskontakt ved for eksempel instruktion eller skadesbehandling er legalt
· Man invitere ikke enkelte børn hjem til sig selv
· Man går ikke ind i det modsattes køns omklædningsrum under omklædning
· Man er ikke alene med enkelte børn i omklædningsrummet
· Mobiltelefon må ikke misbruges mellem træner/spiller, her menes ikke tage billeder i eksempelvis omklædningsrum og videresende
· På ture, der medfører overnatning, er der altid 2 trænere/ledere.

Alle har pligt til at gå til den ansvarlige i afdelingen, hvis de hører rygter om krænkelse eller selv fornemmer, at noget er galt.
Bestyrelsen har pligt til at tage sådanne henvendelser alvorlige og at reagere hurtigt på dem.
Når dette er sket, vil de relevante involverede – f.eks. holdet – blive informeret.
FLUIF MORS
Degnestræde 5A
7900 Lødderup
Telefon: 27140019
E-mail: fluifmors@gmail.com
 
Log ind
 
FLUIF MORS | Degnestræde 5A | 7900 Lødderup | Tlf.: 27140019