Træning i FLUIF Motion
Vintertræning:
I vintersæsonen træner vi hver tirsdag og torsdag med start fra Morsø Ungdomsgård kl. 17.30. Der er mulighed for omklædning og bad. Vi har forskellige ruter gennem byen, hvor gadebelysningen gør det sikkert at
færdes.

Lørdag starter vi kl. 14.00 fra Aktivitetshallen ved Jesperhus Feriecenter og vi løber en rute i Legind Plantage.

Sommertræning:
Når uret er på sommertid træner vi i de naturskønne Legind og Højriis Plantager. Start fra Jesperhus Feriecenter - ved Aktivitetshallen - tirsdage og torsdage kl. 17.30 og lørdage kl. 14.00.

Forskellige ruter:
Der er ruter for nybegyndere - både for de, der skal gå mest og for de, der kan løbe lidt - samt for øvede løbere - også de, der skal gå indimellem - på 2,5 km - 5 km - og 10 km. Distance og tempo afpasses efter den enkeltes behov og ønske.
Har du lyst til at deltage i træningen og se om løb er noget for dig, er du velkommen til at møde op på de nævnte tidspunkter, så finder vi en rute med den afstand, du ønsker at løbe.

Kontaktpersoner:
Du er også velkommen til at ringe eller maile om flere oplysninger. Kontaktpersoner er Jørgen på tlf. 97723017 mail: jfras@live.dk eller Klaus på tlf. 23290352 mail: filt23@webspeed.dk. 
FLUIF MORS | DEGNESTRÆDE 5A, LØDDERUP | 7900 NYKØBING MORS | Tlf.: 97 72 52 54